Polityka Pryvatnosci OrazWarunki

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zgodnie z art. 13 Kodeksu prywatności

(Dekret z mocą ustawy 30 czerwca 2003 r n. 196 Ustawa Konsolidacja przepisów dotyczących ochrony osób i innych podmiotów w zakresie przetwarzania danych osobowych)

Drogi Użytkowniku,

Pragniemy poinformować, na mocy artykułu 13 dekretu z mocą ustawy 30 czerwca 2003 r n. 196 Ustawa Konsolidacja przepisów dotyczących ochrony osób i innych podmiotów w zakresie przetwarzania danych osobowych ( “Kodeks”), które będą przetwarzane informacje i dane podane przez niego w wypełnieniu powyższego formularza zgodnie z powyższymi przepisami i zobowiązania do zachowania poufności, które regulują działalność turystyki biura podróży Living w osobie jej przedstawiciela prawnego pro tempore, z siedzibą w Via Dala Gesa 610 / – 23030 Livigno (SO)

Przetwarzanie danych osobowych oznacza każdą operację lub zestaw operacji, przeprowadzone bez pomocy instrumentów elektronicznych, dotyczące zbierania, porządkowanie, przechowywanie, konsultacje, przetwarzanie, modyfikacja, wybór, ekstrakcji, porównania, zastosowanie, współpraca, blokowanie, komunikacja, rozpowszechnianie, usuwanie i niszczenie danych, nawet jeśli nie są zarejestrowane w bazie danych.

Zgodnie z art 13 Kodeksu, niniejszym podać następujące informacje.
Leczenie, które zamierzamy zrobić:

) ma następujące cele: zarządzanie wnioski otrzymane za pośrednictwem sekcji “Kontakty” i dostarczyć stosownych odpowiedzi użytkownika.
b) są wykonane w następujący sposób: za pomocą urządzeń elektronicznych.
c) dane będą ujawnione jedynie osobom odpowiedzialnych za turystyczne biuro podróży życia dla celów zarządzania przez właściwy dell’incaricato, prośby.

Twoje dane nie będą rozpowszechniane. Na mocy artykułu 13 ustęp 1 litera d) Jednocześnie informujemy Państwa o podmiotach lub kategoriach podmiotów, którym dane osobowe mogą zostać przekazane lub które mogą dowiedzieć się o nich jak Powierniczej leczenia: sekretarek, robotników, techników komputerowych, którzy prowadzą stronę internetową.

Informujemy, że powierzenie danych jest dobrowolne, lecz ich brak nie chcemy uczynić niemożliwym do spełnienia jego żądań.

Ponadto, jest całkowicie dobrowolne, a nie obowiązkowe zgoda na przetwarzanie danych osobowych do badań, statystyk i badań rynku; wysyłanie reklam i materiałów informacyjnych.

Administratorem danych jest Biuro Podróży Turystyka Życie w osobie jej przedstawiciela prawnego ad interim, oparty dala od Gesa 610 / A – 23030 Livigno (SO). Dane będą przechowywane w siedzibie właściciela, w terminie określonym w odpowiednich przepisach. Informujemy również, że takie dane będą zbierane, przetwarzane i przechowywane w pełnej zgodności z postanowieniami artykułów 31 i następnych Kodeksu prywatności i przepisów technicznych – załącznik B do Kodeksu – w zakresie środków bezpieczeństwa minimalnych.

W odniesieniu do technologii portalowej i / lub technik dostępu do informacji przechowywanych w urządzeniu końcowym abonenta lub użytkownika, w celu przechowywania informacji lub w celu monitorowania działań użytkowników, informujemy, że stanie się to tylko do usprawiedliwionych celów związanych z technicznego przechowywania danych na czas niezbędny do przekazania informacji lub dostarczania odpowiedzi można wezwanego.Właściciel leczenia może się skontaktować w każdej chwili, bez obowiązków formalnych (poprzez e-mail, telefonicznie lub faksem) lub za pomocą modelu przygotowanego przez Gwaranta o ochronie danych osobowych (dostępne w www.garanteprivacy.it) w celu wykonywania swoich praw przewidzianych w artykule 7 Kodeksu, który dla wygody:

Art. 7 (Prawo dostępu do danych osobowych i inne prawa)

1 strona zainteresowana ma prawo do uzyskania potwierdzenia istnienia lub nie danych osobowych, które go dotyczą, nawet jeśli nie zostały jeszcze zarejestrowane, i ich komunikację w zrozumiałej formie.

2 Masz prawo do otrzymania wiadomości:
a) pochodzenie danych osobowych;
b) cele i metody leczenia;
c) stosuje się w przypadku, układ logiczny przetwarzania prowadzone z wykorzystaniem urządzeń elektronicznych;
d) dane identyfikacyjne właściciela, kierownika i przedstawiciela wyznaczonego zgodnie z artykułem 5 ustęp 2;
e) podmiotach lub kategoriach podmiotów, którym dane osobowe mogą zostać przekazane lub które mogą dowiedzieć się o nich jak wyznaczonego przedstawiciela w państwie, zarządców lub agentów.

3. Zainteresowany ma prawo do:

a) uaktualnienia, sprostowania lub, gdy zainteresowany, integrację danych;
b) wykreślenie, transformację w formie anonimowej lub zablokowania danych przetwarzanych niezgodnie z prawem, w tym danych, których zachowanie jest konieczne do celów, dla których dane zostały zgromadzone lub następnie przetworzone;
c) zaświadczenie, że operacje w literach a) ib) zostały zgłoszone, jak również związane z ich treści, do tych, którym dane zostały przekazane lub rozpowszechniane, z wyjątkiem przypadku, w którym takie spełnienie okaże się to niemożliwe lub wymaga użycia środków w oczywisty sposób nieproporcjonalne do chronionego prawa.

4 Masz prawo odmówić w całości lub w części:

a) z uzasadnionych powodów do przetwarzania danych osobowych, istotne dla celów kolekcjonerskich;
b) przetwarzanie danych osobowych, które go dotyczą w celu wysyłania materiałów reklamowych lub sprzedaży bezpośredniej lub do przeprowadzania badań rynkowych lub komunikacji handlowej. LIVING S.R.L. – N° 5390 Z DNIA 11/06/93

Previsioni Meteo


Meteo Livigno


Kontakt
Via Dala Gesa, 610/A

23030 Livigno (SO)

Email:livignoticket@gmail.com
Zapisz Się: